Želim se tetovirati i kraj! Ali šta ako boli?

U celom svetu postoji to naše “Ali?”. Kao kada ste na dijeti ali želite probati tu čokoladu zbog koje vam polazi voda na usta, isto tako je i za tetoviranje. Prva tetovaža je nekada najgora a nekada i najbolja odluka u nečijem životu, čak i tu postoji to misteriozno “Ali”.

Odlaskom u jedan od tatto studia morali smo da pitamo par pitanja koja svako želi pitati ali ima taj strah da ode tamo zato što će se možda čak i predomisliti. Na svu sreću prvi tatto studio nam je dao odgovore koje smo čak i više nego želeli.

Šta je prvo pitanje osobe koja dođe da radi tetovažu? -Kod ljudi koji su se već tetovirali i zaobišli taj sam strah od naše igle se uvek pojavljuje pitanje “Kada je prvi slobodan termin?”, ne pitaju ni za cenu niti bilo šta pošto se odmah po njima vidi da su fanatici tetovaža i da jako žele tu tetovažu, dok je kod onih koji rade prvu tetovažu uvek pitanje “A da li tetoviranje boli?”.

Da li boli sam taj rad tetovaže? -Naravno da boli, na nekom delu manje a na nekom delu više. Neki čak i ne osete taj bol, osete golicanje ali svakako laže vas onaj koji kaže da to ne boli.

Koje su vaše preporuke klijentima? -Moje lične preporuke su da promisle malo više i da se ne zaleću, tetovaže i jesu jeftine a uklanjanje istih je skupo tako da se većina odlučuje ili da prepravi loš rad ili da živi do kraja života sa lošom tetovažom. Takođe uz sve ovo, ako su se odlučili za tetovažu neka protumače neko značenje ipak na internetu ima svega pa mogu čak i naći odgovarajuću tetovažu sa odgovarajućim značenjem

Da li su klijenti odustajali nakon početka tetovaže? -Kod nas nisu, ali čuo sam priče da kod nekih čak i jesu. Sada da li je to istina ili ne ja ne znam ali jedino što znam jeste da su bar dobili verovatno jedan crni mladež na tom delu kože.

Svideće vam se...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *